Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.danskslagtefjerkrae.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Fødevaredagen 2015

Den 28. oktober 2015 samles landets fremmeste repræsentanter fra detail- og foodservicesektoren til en dag med fjerkræ og øvrige fødevarer i centrum. Vi kalder den Fødevaredagen!

STYRKET AFSÆTNING AF FJERKRÆ PÅ FØDEVAREDAGEN 2015
Den 28. oktober 2015 samles landets fremmeste repræsentanter fra detail- og foodservicesektoren til en dag med fjerkræ og øvrige fødevarer i centrum. Vi kalder den Fødevaredagen!

På Fødevaredagen får målgruppen en update på den seneste udvikling i branchen. Vi tager et dybt kig i krystalkuglen, zoomer ind på de nyeste trends og sætter fokus på højaktuelle emner inden for fødevarer – et af årets store temaer er fødevaresundhed.

NOT TO MISS...
Målgruppen kan se frem til skarpe budskaber fra særligt indbudte oplægsholdere på en dag med masser af inspiration og mulighed for at gå i dybden med branchespecifikke udfordringer. De kan glæde sig til at høre om alt fra shopper-insights til fødevaresikkerhed (hvor vi er skarpe i fjerkræbranchen!) og udviklingsmuligheder inden for foodservice.

DETAIL- OG FOODSERVICEBRANCHENS PIONERER MØDES
På Fødevaredagen står faglig snak og videndeling med kolleger fra hele landet højt på agendaen. Og så bliver det en regulær prisregn, når vinderne af Slagterprisen, Kantineprisen, Store Smagedagsprisen og den helt nye pris Frugt- og Grøntprisen kåres. Målgrupperne møder ildsjælene på dagen, de hører dem fortælle om deres fag… og hvorfor er det vigtigt? Det er alt sammen et led i vores afsætningsstrategi.

Vickie Enné Ryge